Terug naar nieuwsoverzicht

Bladkorven in Renesse

De herfst is in aantocht en dus gaat het blad weer van de bomen vallen. Voor de medewerkers van het Uitvoeringsbedrijf Openbare Ruimte breekt hiermee de periode van het bladruimen aan. Velen van u helpen ons daarbij en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Zo zorgen we samen voor een schone en veilige openbare ruimte!

Bladkorf
Waar kunt u met al dat blad van de gemeentelijke bomen naartoe? Naast de bestaande mogelijkheden zoals de groene rolemmer en het aanbieden bij de milieustraat, zijn er in Renesse op de Zeeasterweg, Zeedistelweg en Oranjehof bladkorven geplaatst.

In de periode van 16 tot en met 18 december halen we de bladkorven weer weg.

Onjuist gebruik

Het woord zegt het al, de bladkorven zijn bedoeld om blad in te gooien. Takken, stronken, gft-afval, restafval, plastic en dergelijke horen hier dus niet in thuis. Het zou jammer zijn als we volgend jaar de bladkorf niet kunnen plaatsen, omdat deze in het voorgaande jaar onjuist is gebruikt.  Mocht u zien dat iemand per ongeluk er toch iets ingooit wat er niet in thuishoort? Attendeer hem/haar hier dan op, zodat uw buurt ook volgend jaar gebruik kan maken van de bladkorf.

 

Extra bladkorf nodig?

Kent u een locatie waar volgens u ook een bladkorf van pas zou komen? Laat het ons weten via de Servicelijn op telefoonnummer (0111) 452 111. Dan kijken we samen met u of er ook in uw buurt een bladkorf geplaatst kan worden.